5 spôsobov, ako zaradiť značkovú mikinu do štýlového outfitu

Ako správne začleniť značkovú mikinu do svojho outfitu, aby pôsobila štýlovo a nebola len obyčajným doplnkom? V článku vám prinášame 5 jednoduchých spôsobov, pomocou ktorých nakombinujete mikinu s kraťasmi, sukňou, džínsami a ďalším oblečením.

BLOG

Oversize mikina so značkovými kraťasmi či minisukňou

Maxi a mini - dokonalá rovnováha v novom štýle! Skúste oversize mikinu #VDR Multicolored, skombinujte ju s kraťasmi DSQUARED2 Icon Spray, aby sa outfit dokonale vyvážil. Nechajte sa inšpirovať džínsovými modelmi alebo hladkou látkou a skúste experimentovať. Tento look dokonale doladíte čižmami, ale aj tradičnými alebo slip-on dámskymi teniskami. Nebojte sa byť odvážni a preskúmajte nové trendy.

jhgj

Značková dámska mikina a vzdušná sukňa

Skúste niečo netradičné a vytvorte nezabudnuteľný outfit! Pomocou mikiny #VDR Ekru White a sukne #VDR White vytvoríte perfektný kontrast so sukňou z ľahkého materiálu. Nebojte sa siahnuť aj po iných materiáloch, napríklad po hodvábe či saténe. Inšpirujte sa bloggermi a influencermi, ktorí tento štýl dopĺňajú dámskymi topánkami s viditeľnými ponožkami nad členky. Tento nevšedný look vás rozhodne nesklame!

23232

Športová mikina a značkové tepláky

Klasická tepláková súprava len tak z módy nevyjde. Zabudnite však na nevýrazné farby a strihy. Buďte neprehliadnuteľní. Nakombinujte #VDR Chessboard oversize mikinu s teplákmi #VDR Chessboard. Vyrazte za športom alebo len tak s priateľmi do mesta v tomto pohodlnom outfite a ukážte všetkým, ako môže vyzerať značková a štýlová teplákovka.

5555555555555

Značková mikina v kombinácii s roztrhanými džínsami

Niektoré kombinácie sú jednoducho večné, ako napríklad spojenie mikiny GIVENCHY Reverse Pink a natrhnutých džínsov DOLCE & GABBANA Pretty Fit. Tento osvedčený štýl sa hodí na každodenné nosenie a vďaka dieram na džínsoch vám outfit dodá rebelskejší nádych. Preferujete iné typy nohavíc? Žiadny problém! Momentálne sú najväčším hitom širšie modely mom jeans, ktoré v kombinácii s mikinou vytvoria nezabudnuteľný look priamo z 90. rokov. Skúste túto divokú klasiku a zaručene neurobíte chybu!

12

Košeľa pod značkovou dámskou mikinou

V mikine a košeli do práce? Prečo nie! Nič nie je nemožné, pokiaľ nemáte prísny dress code. Skúste mikinu GIVENCHY Paris College Black skombinovať napríklad s dlhšou košeľou – rukávy vyhrňte a nechajte časť košele vykukovať. Ďalšou možnosťou je nezapnúť posledný gombík na košeli a jeden cíp zastrčiť do nohavíc. Stačí len malý detail a váš outfit bude vyzerať neodolateľne!

84545

Skúšajte ďalšie kombinácie

Napadol vám ďalší možný variant? Zamierte k nám na e-shop, nakúpte si značkovú dámsku módu a pustite sa do experimentovania s ostatnými kúskami. Kombinujte mikiny napríklad s topánkami a značkovým dámskymi šatami. Buďte odvážni a nebojte sa prísť s niečím inovatívnym v luxusnej dámskej mikine.