Pánske oblečenie do kancelárie: V čom vyraziť?

Vyberte si ten správny outfit do kancelárie a získajte profesionálny vzhľad. Na našom e-shope s luxusným oblečením nájdete pánske štýlové kúsky, ktoré vám pomôžu vytvoriť dojem úspešného a sebavedomého muža v kancelárskom prostredí.

1_2

Bez obleku sa nezaobídu najmä bankári a právnici

Nepodceňte výber vhodného outfitu do kancelárie. Môže totiž značne ovplyvniť aký dojem na kolegov, nadriadených a klientov urobíte. Záleží na mnohých faktoroch, ako je napríklad odvetvie, v ktorom pracujete, ale aj na vašej pozícii a firemnej kultúre v danej spoločnosti.

Formálne pánske oblečenie je väčšinou nevyhnutné pre zamestnancov v oblasti bankovníctva, práva a výkonných pozícií v korporátnom svete. S akými štýlmi obliekania sa stretnete a ako sa od seba líšia? Povieme vám nižšie

Business formal

Business formal je najformálnejšia kancelárska móda pre mužov. Pokiaľ pracujete na vysokej pozícii v korporátnej kancelárii alebo v právnom prostredí, tak sa bez skvele padnúceho obleku nezaobídete. Business formal muži by mali nosiť tmavý oblek, košeľu s golierom a kravatu.

Kvalitné kožené topánky a kožený opasok je samozrejmosťou. V takom outfite budete pôsobiť maximálne profesionálne a seriózne. Nepodceňte výber kvalitného obleku. Má totiž zásadný vplyv na to, aký prvý dojem urobíte na vašich obchodných partnerov.

Business casual

Business casual je voľnejší dress code, ktorý sa v poslednej dobe stáva čoraz bežnejším. Muži môžu nosiť košeľu s golierom, ale bez kravaty. Odporúčame kvalitné spoločenské nohavice a kožené topánky.

Môžete si dovoliť byť trochu kreatívnejší vo voľbe farieb a vzorov, ale zároveň je dôležité dodržiavať určitý štandard. Business casual outfit by mal byť stále profesionálny, ale zároveň menej formálny ako business formal.

2_2

Smart casual

Smart casual je voľnejší dress code. V tejto kategórii sa objavuje celý rad outfitov pre tých, ktorí na svoju prácu nepotrebujú príliš formálny odev. Smart casual muži si môžu zobrať košeľu s rozhalenkou a cez ňu prehodiť napríklad blejzer. Rovnako je možná kombinácia košele s džínsami alebo pánskymi nohavicami.

Obuv by mala byť stále kvalitná, ale môžete siahnuť aj po kožených teniskách alebo topánkach bez šnurovania. Tiež môžeme odporučiť ležérne pánske sako. Hoci je tento dress code najviac uvoľnený, aj tak sa jedná o formálny odev. Preto v takom prípade neodporúčame nosiť pánske tričká či polo tričká.

Aký štýl oblečenia sa vyžaduje vo vašej spoločnosti? Väčšinou záleží na firemnej kultúre a tiež na tom, ako chce firma pôsobiť na svojich klientov. Niekde je oblek úplne nevyhnutný a za nedodržaný dress code môže nasledovať aj postih. Vy už však viete, z akých štýlov máte na výber, teraz už stačí doplniť šatník. Objednávajte na našom e-shope.