Typy kabeliek a ako ich správne nosiť

Viete kedy siahnuť po listovej kabelke alebo kde vám najlepšie poslúži shopperka? Existuje množstvo kabeliek, pozrime sa na tie základné, ktoré by mala mať každá žena. Poradíme vám tiež ako správne nosiť kabelku aby ste si nenamáhali chrbát, ruky a ramená.

Návrh bez názvu

Druhy kabeliek

Dámska kabelka nie je len praktickým doplnkom na základné veci, ktoré chcete mať po ruke. Nezabudnite, že symbolizuje predovšetkým váš štýl a osobnosť. S jedným si však nevystačíte. Majte po ruke niekoľko typov dámskych kabeliek na rôzne príležitosti. Praktická crossbody je ideálna do mesta, vezmite si kabelku na večerné prechádzky a nákupy vyriešite shopperkou. 

Ak si nemôžete dovoliť luxusnejšie kabelky ako Michael Kors Diamond Gromed alebo Armani Jeans, nezúfajte. Ponúkame sortiment zľavnených dámskych kabeliek, aby si každá žena našla niečo pre seba.

Crossbody sa hodí na väčšinu príležitostí

Máte len niekoľko drobností, ktoré chcete mať počas dňa po ruke? Vyberte si crossbody kabelku, ktorá sa pohodlne nosí krížom cez telo. Ideálne na mobilný telefón, kľúče, peňaženku a iné doplnky. Pri vybraných kabelkách si môžete nastaviť dĺžku ramenného popruhu a nosiť ju cez rameno alebo ju úplne odopnúť a vziať do ruky.

Dizajn bez názvu (5)

Listovú kabelku si so sebou zoberte na spoločenskú udalosť

Do úzkeho priestoru dámskej listovej kabelky môžete ukryť len to najnutnejšie - mobilný telefón, make-up alebo lístky do divadla. Táto kabelka bude vaším spoločníkom na rôznych podujatiach, kde doplní váš celkový outfit

Nezostávajte len pri klasickom minimalistickom vzhľade a vzore evokujúcom obálku. Buďte odvážni a zaobstarajte si listovú kabelku s výraznými prvkami alebo zaujímavými detailmi, napríklad so zlatou retiazkou na nosenie cez rameno.

Dizajn bez názvu (6)

Shopper vám na nákupoch nespraví hanbu

Ktorá kabelka je ideálna na cestu do práce a následne popoludňajšie nákupy? Elegantný shopper. Je to trendy kabelka, ktorá podčiarkne vašu eleganciu. Aj keď sa podobá na tašku, ukrýva množstvo úložného priestoru pre najrôznejšie doplnky. V prípade väčších nákupoch voľte medzi shopper kabelkami s popruhom cez rameno.

sfddsdssde

Ako nosiť kabelky, aby ste predišli zdravotným problémom

Mnohé ženy si nevedia predstaviť deň bez kabelky. Ale ako ich nosiť, aby ste nemali zdravotné komplikácie? Aj malá listová kabelka s retiazkou na nosenie cez rameno vám môže časom spôsobiť nepríjemné problémy. Nie je až také dôležité, či ide o malú alebo veľkú kabelku, pretože v oboch prípadoch smerujete záťaž len na jedno rameno. Príležitostne si prehoďte kabelku na druhé rameno, aby ste sa zbavili preťaženia.

Shopper s nákupom vášmu ramenu taktiež neprospeje. Keď je kabelka plná a ťažká, čo najčastejšie meňte jej polohu na ramenách a v rukách.

Časté nosenie kabelky zavesenej na zápästí môže tiež spôsobiť namáhanie ruky a nežiaducu zmenu štýlu chôdze. Rovnako ako v predchádzajúcich prípadoch ju zmierni striedanie zaťaženej ruky.