Dolce & Gabbana, Fendi, DSQUARED2: Tieto talianske módne značky musíte poznať

Prečo sa Dolce & Gabbana drží toľko rokov na vrchole, čím šokuje Fendi, a ktoré celebrity nosia kúsky od DSQUARED2? Spoznajte známe talianske odevné značky a odhaľte, čo stojí za ich úspechom.

značky  (1)

Dolce & Gabbana patrí medzi stálice módneho priemyslu

Hľadáte značku, ktorá je nekonvenčná a zároveň plná zmyselnosti a elegancie? Stavte na Dolce & Gabbana. Tento módny dom sa vyznačuje majstrovstvom v rôznorodosti a pritom si stále udržuje luxusný stredomorský štýl zo Sicílie, ktorý ich preslávil po celom svete.

V Dolce & Gabbana sa najprv zamerali na dámske kolekcie plné netradičných prevedení, farieb a látok. Výsledkom boli jedinečné outfity, ktoré stelesňujú zmyselnosť a jemnosť v každom kúsku. Dnes ponúka nielen dámske oblečenie plné kreatívnych nápadov. Zameriavajú sa na sortiment pre každého, vrátane pánskej značkovej módy či už sa jedná o Dolce & Gabbana tričká, obuv, džínsy, mikiny, nohavice alebo plavky. Stále však môžete očakávať jedinečný a nadčasový look.

Táto talianska značka neustále rastie, čo sa prejavuje nielen v rozmanitej ponuke oblečenia, ale aj v sortimente kabeliek, topánok, slnečných okuliarov, peňaženiek, hodiniek a dokonca aj príveskov. Dámy ocenia veľký sortiment prsteňov, náušníc a náramkov. V ich kolekciách nájdete aj parfémy, voňavky alebo telovú kozmetiku pre ženy aj mužov.

Dolce & Gabbana je synonymom moderného klasicizmu plného farieb a kontrastov, čím vytvára módne kolekcie, ktoré sú nezameniteľné a pritom plné elegancie a luxusu.

 značky  (2)

Fendi je symbolom extravagancie

Vyznávate exkluzivitu a eleganciu? Vyskúšajte kúsky od Fendi. Od roku 1925 preniká do sveta módy s jedinečnými kožušinami a doplnkami. Dnes sa pýši stále rastúcou ponukou módnych kúskov, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších.

Značka Fendi sa stala symbolom remeselnej kvality a elegancie, ktorú nemožno prehliadnuť. Dnes ponúka nielen kožušinové odevné kúsky, tričká, ale aj doplnky, obuv, parfémy, slnečné okuliare a hodinky, ktoré dokážu očariť každého. Okrem toho značka neustále inovuje a prispôsobuje svoje kolekcie aktuálnym trendom. Vďaka tomu sa drží na vrchole módnej scény.

Keď hovoríme o kvalite Fendi, nemôžeme zabudnúť na remeselnú prácu, na ktorej je táto značka postavená. Každý kúsok sa starostlivo vyrába vzhľadom na detaily a s využitím najkvalitnejších materiálov. Preto si môžete byť istí, že vaše Fendi oblečenie bude vyzerať skvele po mnoho sezón.

Fendi je tiež synonymom pre všestrannosť. Vďaka rôznym dizajnom si na svoje prídu mladí aj starší. Upútajte na seba pozornosť honosným outfitom s originálnymi motívmi.

značky  (3)

DSQUARED2 oblieka svetové celebrity

Vstúpte do sveta nevšednosti a luxusu s módnou značkou DSQUARED2. Je to pravá voľba pre všetkých, ktorí túžia po extravagancii a pritom chcú zostať elegantní a trendy. Módny dom DSQUARED2 je synonymom pre trendy oblečenie, čo dokazujú jeho rozsiahle a pestré kolekcie prvotriednych odevov.

DSQUARED2 mieša kontrasty a nevšednosť. Zakladatelia značky, dvojčatá Dean a Dan Catenovci, zdieľajú nielen silnú vášeň pre módu, ale aj cit pre detail a kreativitu. Toto zanietenie preniesli do svojich kolekcií, ktoré si získali srdcia mnohých celebrít po celom svete.

Najväčšie hviezdy hudobného sveta ako Justin Timberlake, Kendrick Lamar, Ricky Martin alebo Lenny Kravitz sa nechali očariť značkou DSQUARED2. Aj Madonna sa nechala obliecť týmito návrhármi do klipu Don't Tell Me.

A teraz máte vy jedinečnú príležitosť zažiariť v oblečení, ktoré zanechá stopu v pamäti každého, kto vás stretne. Dajte svojmu životu nový rozmer s nevšedným štýlom značkového oblečenia DSQUARED2 a vyberajte dámske aj pánske tričká, mikiny alebo skvele padnúce džínsy.

Vyberajte zo širokej ponuky pánskej aj dámskej značkovej módy, či už hľadáte športový outfit, elegantné oblečenie na spoločenské akcie alebo praktické doplnky na každodenné nosenie. Kombinácia luxusu, extravagancie a svojbytného dizajnu od DSQUARED2 vytvára jedinečný štýl, s ktorým na 100% zaujmete.