Ktoré značky ponúkajú najlepšie voľnočasové a trendy tričká?

Pomôžeme Vám zorientovať sa v záplave tisícok tričiek a vybrať to najlepšie. V našom obchode nájdete štýlové a trendy tričká svetových značiek, ktoré Vám rozhodne neurobia hanbu. Vyberať môžete napríklad od Fendi, Balmain alebo Dolce & Gabbana a ďalších exkluzívnych návrhárov.

12 (1)

Na čo sa zamerať pri výbere trička

Ešte než sa pustíte do výberu, mali by ste mať na pamäti pár kritérií, aby ste zbytočne nešliapli vedľa. Nezáleží, či práve hľadáte pánske alebo dámske tričká. Spísali sme pre vás zopár tipov, na čo sa zamerať.

  1. Uistite sa, že volíte správnu veľkosť a konkrétny kúsok Vám pristane. Príliš voľné tričká môžu pôsobiť neforemne, ale všetci vieme, aké sú pohodlné. Upnuté toľko komfortu neponúkajú. Pokiaľ Vám konkrétny kúsok nesadne, vrátenie nie je problém. Nezabudnite, že u nás máte 30 dní od nákupu nárok na vrátenie tovaru zdarma.
  2. S potlačou alebo bez? Kto má rád jednoduchosť, dá prednosť basic prevedeniu – tričko v jednej farbe. Niekto iný môže zase chcieť viac vyniknúť, tak siahne po zaujímavom vzore alebo vtipnej potlači, ktorou vyjadrí svoj postoj.
  3. Chcete tričko z bavlny, umelých vlákien alebo funkčných materiálov? Bavlnené sú príjemnejšie na dotyk, na rozdiel od kúskov z polyesteru. U nás ponúkame prevažnú väčšinu tričiek z bavlny.

Tričká Fendi

Značku Fendi charakterizuje talianska exkluzivita a elegancia. Ponúka dizajnové dámske aj pánske tričká s originálnymi motívmi, ktoré využijete v akejkoľvek situácii. Medzi veľkú prednosť tejto značky patrí nadčasovosť, pretože jej outfity pristanú ľuďom v každom veku.

Tričká Balmain

Hoci v najnovšej kolekcii prevládajú saká, kabáty, minišaty alebo sukne, milovníci voľnočasovej módy tiež neprídu skrátka. Pohodlné tričko hľadajte v kolekcii Balmain Paris, v ktorej nájdete napríklad aj mikiny alebo teplákové súpravy, ktoré k tričkám budú skvele pasovať.

Tričká Givenchy

Milovníci výrazných vzorov, zamierte k značke Givenchy a nebudete sklamaní. Nájdete tu celý rad trendy voľnočasových tričiek, ktoré zdobia prírodné a kvetinové vzory. V posledných rokoch značka prerazila so svojimi kúskami v športovom a hip-hop odvetví. K tričku tak môžete pridať pohodlné tenisky alebo štýlové nohavice a mikiny.

12 (2)

Tričká Dolce & Gabbana

Ak Vás zaujíma nekonvenčná módna značka, ktorá ponúka mnoho rôznorodých štýlov, vyskúšajte tričko od Dolce & Gabbana. Na výber budete mať z celého radu nenápadných minimalistických kúskov, ale aj z neprehliadnuteľných motívov, ktoré upútajú pozornosť na prvý pohľad.

Tričká Balenciaga

Hoďte na seba niečo so španielskym temperamentom a šarmom. Značka Balenciaga totiž presne takéto kúsky ponúka. U nás v 10k si môžete vybrať tričká z kolekcie Balenciaga Street zameranú na pohodlné voľnočasové oblečenie. Väčšinu tričiek je vo veľkosti oversize. Sami pocítite, aké sú pohodlné.

Tričká Valentino

Od značky Valentino nájdete v 10k jednoduché dámske aj pánske tričká alebo polo tričká bez výrazných farieb a vzorov. Ideálne pre všetkých, ktorí uprednostňujú jednoduchosť. Všetky sa vyrábajú zo 100% bavlny a na dotyk sú veľmi jemné.

Chcete poradiť, ako správne kombinovať farbu trička s ďalšími kúskami? Prečítajte si náš článok Ako kombinovať farby oblečenia pre mužov aj ženy a dozviete sa napríklad čo je farebný kruh a ako s ním pracovať.