Módne trendy jari 2023. Aké kúsky a farby nesmú chýbať vo vašom šatníku?

Po zimnom spánku nastal čas na prečistenie šatníka. Zbavte sa starého oblečenia a vykročte do jari v novom trendy outfite podľa luxusných svetových značiek. Stavte na denim či kožu, povieme vám prečo.

1_3

Viva Magenta ako farba roku 2023

Farba roku 2023 Viva Magenta pôsobí odvážne, sebavedome a doslova z nej sála energia. Tvoria ju odtiene karmínovej, fialovej a ružovej. Viva Magenta je pre všetkých, ktorí chcú experimentovať a podporiť sebavyjadrenie.

Odborníci Inštitútu Pantone, ktorí farbu roka vyhlasujú, sa aj pre tento rok riadili aktuálnou situáciou a náladou v spoločnosti. Po Veri Peri (farbe roku 2022) vyžarujúca stabilitu a pokoj siahli po odtieni, ktorý symbolizuje pozitivitu. Pokiaľ je pre vás Viva Magenta až príliš výrazná, voľte v jej odtieni aspoň doplnky ako napríklad dámske kabelky.

Roztrhané džínsy sú stále v kurze

Pokiaľ sa chystáte obohatiť svoj každodenný outfit o trendy kúsky svetových značiek, stavte na denim. Džínsovina sa objavuje v kolekciách Dioru, Chloé alebo Courtesy of Tibi, a čo je najlepšie, hodí sa ako na špeciálne príležitosti, tak aj na každodenné nosenie.

Kľúčovým faktorom však zostáva pohodlnosť a ležérny štýl. Nebojte sa skombinovať roztrhané džínsy v bledo modrej s ďalšími džínsovými kúskami ako sú bundy alebo košele, alebo s jednoduchými bielymi košeľami a čiernymi blejzrami pre efektný vzhľad. Rovnako tak neurobíte chybu s džínsovou vestou.

Motorkársky štýl založený na koženom štýle

Chcete byť in? Zaobstarajte si luxusnú koženú bundu a dámsku sukňu. Koža je nadčasová, z módy len tak nevyjde. Naskočte na vlnu motorkárskeho štýlu Biker Chick a vyberajte medzi kúskami z pravej kože. Je na vás čierna koža veľmi nudná? Experimentujte!

Nebojte sa byť výstredný a voľte výraznejšie farby. Napríklad strieborná kožená bombera doslova rozžiari váš šatník. Zamerajte sa aj na dámske kožené topánky, a zlaďte sa kompletne do koženého štýlu. Nezabudnite pridať dámsku koženú kabelku.

2_3

Do mesta pokojne v športovom

Do mesta v tričku, teplákoch a mikine? Predtým nemysliteľné, teraz je to trend, ktorý pokračuje aj v roku 2023. Musíte však mať štýl. U nás si vyberiete luxusné a maximálne pohodlné športové kúsky, ktoré vám neurobia hanbu ani v centre mesta. Všetko máme z kvalitných materiálov, ktoré odolajú rozmarom jarného počasia. A keby sa zrazu ochladilo, hoďte na seba dámsku bundu. Nebojte sa výrazných farieb, na jar všetko rozkvitá a vyfarbuje sa, buďte výrazní.

Ak však váhate, aká kombinácia farieb a odtieňov sa k vám bude najviac hodiť, prečítajte si náš článok Ako kombinovať farby oblečenia a hneď budete mať jasno. Dozviete sa napríklad, ako pracovať s farebným kruhom, pomocou ktorého bude pre vás kombinácia farieb hračka.